God dialog med byrådet til dialogmøde den 23/5

Politikerlede? Ikke her i lokalrådet. Onsdag aften var Gadevangs lokalrødder til dialogmøde med byråd og embedsmænd – og de 10 andre lokalråd – i Hillerød Kommune.

Og ja, vi havde en rigtig god dialog med Lars Ole Skovgaard Larsen (V), Jørgen Suhr (B), Ingo Hvid (A), Øzgen Yucel (V) og kulturchef Pia Kjær om projekt ’Gadevang Byrum’, som vi havde taget med til snakken.

Det lyder jo frygtelig fint med et ‘byrum’, men det handler egentlig bare om, hvordan vi kan skabe nye muligheder for grusbanen, og bedre faciliteter for forsamlingshus, klubber og institutionerne omkring boldbane og grusbanen – og helst på en måde, så kommunen ikke skal have flere penge op af lommen.

Vi har allerede haft indledende snakke mellem foreninger, institutioner og ildsjæle i Gadevang. Nu blev vores tanker så tryktestet af Lars Ole, Jørgen, Ingo, Øzgen og Pia, der havde masser af gode indspark og ideer.

Næste skridt kommer efter sommerferien med et borgermøde her i Gadevang, hvor vi skal præsentere vores tanker, høre hvad gadevængerne siger, og se på, hvordan vi så kommer fra tanke til handling.

Mon ikke vi også inviterer politikerne med? Det var i hvert fald skønt at være med til et dialogmøde, hvor alle omkring bordet faktisk ville dialogen. Tusind tak.