Gadevang Idrætsforening

løb i gadevang
Fodbold
Gadevang idrætsforening (GIF) startede i 1923, og fodbold har alle dage været hovedidrætsgrenen i klubben. GIF har et dejligt klubhus med alle faciliteter, og både græs og grus bane så der kan spilles fodbold hele året rundt. Klubben har stolte traditioner på fodboldbanen og har i mange år haft flere hold i flere årgange.

For tiden har klubben blot et enkelt fodbold hold, et veteranhold. Fodbold afdelingen er dog interesseret i at starte flere aktiviteter op, eventuelt med børnehold. Så går du med en træner drøm i maven og kan stable et hold på benene, så kom frit frem. Klubben støtter med hvad der skal til for at komme i gang og følge op.
GIF er medlem af både DGI og SBU.
Klubben huser desuden en anden fodbold klub, FC Dunav. FC Dunav har for tiden to hold i henholdsvis serie 6 og serie 3.
Så der er rig lejlighed til at se fodbold på Gadevang Stadion.

Løbeklub
I 2013 startede GIF et projekt i samarbejde med DGI om at starte en løbeklub. Det var en stor succes, der kom næsten 80 medlemmer der løb med i de 30 uger løbeprogrammerne dækkede over. Løbeklubben har på nuværende tidspunkt cirka 45 medlemmer. Vi mødes hver torsdag klokken 17.30 og lørdag kl 09.30 ved GIF’s klubhus til fælles opvarmning og fordeling af hold. Der er løbere i alle kategorier, om du vil løbe/gå eller du vil løbe 15 kilometer, så kan du altid finde en eller flere at løbe med. Vi har desuden planer om i foråret 2015 at starte noget kombinationsløb med blandet skovtræning og løb.

Andre sportsgrene
GIF er interesseret i at starte flere aktiviteter, såsom Petanque klub eller eventuelt en mountainbike klub. Klubhuset rummer uanede muligheder for at få disse idrætsgrene til at blomstre. Vi har mulighed for at lave både vaskeplads og værksted i forbindelse med at starte en cykelklub, samt der er mulighed for at bade i klubhuset, så både cykel og rytter kan komme rene hjem.

Gadevang IF’s bestyrelse, består af fem medlemmer.
Formand: Henning Coff Andersen
Kasserer: Torben Poulsen
Fodbold: Mogens Coff Andersen
Løbeklub: Benjamin Demsitz, Henning Coff Andersen
Bestyrelsesmedlem: Louise McKinstry